BUCUREŞTENII ÎMPART ORAŞUL CU PESTE 65.000 DE MAIDANEZI.

Într-o oră, doi oameni sunt muşcaţi de câini.

duminică, 10 februarie 2013

cel mai valoros comentariu anti-maidanezi

Am placerea sa va prezint poate cel mai valoros comentariu anti-maidanezi, spor la lecturat! 
sursa: 
sursa: http://blog.iamntz.com/4427/iubitori-de-caini-ce-ziceti-de-asta.ionut#comment-32819


Dan Tanasescu, prostia de care dai dovada ma face sa-mi pierd orice speranta in omenire. Pe langa asta, vad ca iti maschezi prostia cu o gramatica impecabila si un vocabular peste medie, ceea ce eu unul consider ca e grav, pentru ca unii chiar pun botul la vrajelile tale.


Nu stiu cine e dar il iubesc pe omu asta!!!
"Radu a spus:
In primul rand, cum a zis si Staicu Bogdan, tu zici ca ciparea o sabage bani in buzunarele smecherilor. Pai si adaposturile nu ? Castrarea/sterilizarea, sau mai bine zis “re-castrararea/re-sterilizarea” (pe hartie, desigur) a multor maidanezi, nu o sa bage bani in buzunarul smecherilor ? Spui niste tampenii de… faci cioara sa creada ca este albina. Si normal ca ciparea o sa bage bani in buzunarul cuiva. Esti cretin ? Orice s-ar intampla (eutanasiere, ciparea, sterilizare), se creeaza cerere, si apoi o sa vina oferta.

Doi. Spui ca, problema maidanezilor nu e asa grava. Spui ca totul e o manipulare in masa, bla bla bla bla (m-am plictisit sa-ti citesc aberatiile la un moment dat – dar le-am citit, de dragul de a fi corect). A da ? Manipulare, zici tu. Ba da cati copii trebuie sa moara sfasiati de caini ca sa fie problema grava ? Dar cati batrani ? Dar cate femei ? Ce ai raspunde la intrebarile astea ? (documenteaza-te putin. cauta pe google sa vezi cate cazuri au fost in ultimul an doar in care oameni au murit sfasiati de caini). Tu ai mentalitate de comunist, si cand spun “comunist” nu ma refer deloc la doctrina, ci ma refer la mentalitatea aia de roman prost, care a trait cu poza lui ceasca in sala de clasa (chiar daca am generalizat, am facut-o doar ca sa evidentiez cat de prost esti, si nu pentru ca as fi de parere ca toti romanii educati in perioada comunista sunt prosti). Ba omule, eu studiez in Danemarca de 3 ani. Cam cati maidanezi crezi ca am vazut in 3 ani ? ZERO (0) ! Nu numai ca n-am vazut maidanezi, dar nu am vazut niciun picior de caine lasat liber pe strada, fara stapan la un metru de el. Asa ca problema Romaniei, cu maidanezii, este foarte grava. Nu vorbim de 3 caini in Craiova, 5 la Oradea, 4 la Galati si 10 la Bucuresti. Vorbim de zeci, poate chiar sute de mii de caini maidanezi. Ti se pare ca asta nu e o problema GRAVA ? Sa mai vorbim de capuse ? Te las pe tine sa cauti pe goagal care e smecheria cu capusele.

Trei. Vad ca-ti sta gandul la mari programe de educare a oamenilor de la periferii, din comune, care au caini in curte, in privinta sterilizarii. Hai baftalo, sa ma contactezi in 100 de ani cand reusesti ceva. In caz ca nu stiai oamenii nu-si sterilizeaza cainii nu pentru ca ar fi niste diabolici, ci pentru ca e costisitor. Stiu ca tu o sa zici “Ce ba, 300 de ron (sau cat dracu o fi) nu e asa mult”. Ba uite ca e mult, mai ales pentru unii care se zbat sa traiasca de la o zi la alta. Ma enervezi cat de prost esti. Si mai esti si din ala care o da cu programe de educare and shit. De asta nu mai putea omu’ de la comuna. N-are bani de paine, dar vrea educatie ca sa stie ca trebuie sa-si sterilizeze potaia (na c-am folosit “trebuie” intrun context ce nu ma defineste ca psihopat, idiotule).

Patru. Vad ca esti impotriva eutanasierii si iti permiti sa-i numesti pe cei care sunt pro eutansiere “ultra super naivi”. Eh, uite eu zic ca tu esti “ultra, super cretin”. Eutanasierea, pe langa faptul ca este o solutie muuult mai ieftina, ne-ar scapa de problema instant si ne-ar da sansa sa o luam de la zero. Daca am lua-o de la 0, situatia ar fi MULT mai usor de controlat – e logic, n-ai caini pe strada, cand apare unul PAC l-ai luat la adapost si gata. In plus, cand nu ai caini pe strada n-ai nevoie de adaposturi gigant, de mii de caini, cum o sa se construiasca daca NU eutanasiem maidanezii (oare adaposturile alea o sa bage bani in buzunarul cuiva? :O). Si mai in plus, legea europeana permite eutanasierea animalelor salbatice daca 1. numarul lor este prea mare sau 2. prezinta un pericol la sanatatea umana (in cazul in care ar purta boli sau, cum s-a vazut recent, CAPUSE). In aceste cazuri, eutanasierea este perfect legala daca se face conform unei eutanasieri – fara suferinta, si inducand o moarte cat se poate de rapida. Si mai si mai in plus, scapi de toti maidanezii, scapi de cazuri gen cel de mai sus (cu fetita). Si mai mult in plus, scapam si de ONG-urile alea de retardati, gen Cutu-Cutu care sunt formate de imbecili care idolatrizeaza si divinizeaza javrele, dar care nu fac decat sa absoarba bani si sa nu vina cu nicio solutie. Tot ce fac e sa se planga ca niste pizde si sa se opuna oricarei masuri radicale ce ne-ar intoarce un pic la normalitate. Vrei argumente in plus ? Pai uite, LiviuS o sa poate sa dorma linistit, fara sa auda “Oda bucuriei” scrisa de Beethoven javra de la scara 3. Oamenii o sa se poata plimba linistiti pe strada si la ore tarzii. Ah, si un argument masiv. Turistii n-ar mai fi speriati de a vizita Romania. La campionatul european (sau ce naiba a fost acum, ultima oara pe National Arena), presa spaniola avertiza turistii de pericolul maidanezilor din Bucuresti. Asta da imagine de tara europeana !! GO GO DAN TANASESCU ! (stiu ca multi o sa ne sara in cap ca “vai tu, sunteti criminali, omorati animale” .. stii ce ? Muie alora. Muie berlinezilor care au prostetat cu javrele in fata ambasadei romanesti din Berlin. De ce ? Pentru ca nemernicii aia isi permit sa-si bage nasul in treburile noastre, fara sa stie despre ce vorbesc. Si in plus, lumea uita rapid. Azi ne fac criminali, maine uita.

In concluzie, Dan Tanasescu, oricine ai fi, cu poza aia a ta de Shrek romanesc, taci dracului din gura. Esti in stare sa scrii un post corect din p.d.v gramatical, si ai vocabular, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii ascultat (na, ca am folosit trebuie din nou)."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția http://numaidanezi.blogspot.ro/