BUCUREŞTENII ÎMPART ORAŞUL CU PESTE 65.000 DE MAIDANEZI.

Într-o oră, doi oameni sunt muşcaţi de câini.

duminică, 11 noiembrie 2012

Uite-l pe “Cuţu cuţu”! (VIDEO)


Uite-l pe “Cuţu cuţu”!
Scris de Sebastian Bargau"":Un pic de instigare, sa ma simt bine
A cui e vina in aceste cazuri? A mea ca merg cu motocicleta si trebuie sa ma apar de animale salbatice? A fetitei de trei ani sau a oamenilor care sunt muscati de javre? Sau a jigodiilor gen “Cutu cutu” care fac proteste cretine in conditiile in care ei sunt rupti de realitate?

Cat timp imbecilii astia se limiteaza doar la a face proteste si dosare penale celor care indraznesc sa nu fie de acord cu ei, vreau sa instig. Macar asa sa se stie si ei intr-o parte, sa nu mai faca plangeri degeaba.

Vreau sa instig la APARARE!
Da, romane, apara-te! Apara-te cum stii. Sare cainele salbatic de pe strada la tine? Sari si tu cu toporul la el si crapa-i capul. Nu te ataca? Atunci stai linistit si vezi-ti de treaba. Dar daca sare, atunci sa planga si ma-sa si bunica-sa si tot neamul celor care-l apara. Ia bolovanul de pe jos si fa-l terci, nu astepta sa te sfasie. Crezi ca daca te sfasie rezolvi ceva? Ce-o sa faci? Plangere la primarie sau la asociatiile pulii? O sa rezolvi fix nimic.""

RESTUL PE http://www.sebastianbargau.ro/2011/06/08/uite-l-pe-cutu-cutu/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția http://numaidanezi.blogspot.ro/