BUCUREŞTENII ÎMPART ORAŞUL CU PESTE 65.000 DE MAIDANEZI.

Într-o oră, doi oameni sunt muşcaţi de câini.

marți, 12 februarie 2013

Ca să înteleaga tot poporul

Anonim12 februarie 2013, 19:21
Mai ,eu inteleg ca nu is chiar asa de prietenosi toti ,dar si oamenii ar fii trebuit sa nu ii abandoneze...Hmmm in clipul de mai sus scria "Dreptul la viata" Si ei n`au ,.....Poate ar trebuii unele masuri dar in primul rand nu EUTANASIEREA! 
Plus ca acele imagini erau scoase din contest...asta nu se intampla in fiecare zi... Aveti mila si de animale ...Eutanasierea n
u e o solutie..Sunt fiinte
Raspuns Nu Maidanezi:
inteleg opinia dvs care e fondata. Problema este ca la numarul exorbitant de maidanezi circa 2 milioane sau dupa altii 3 milioane de maidanezi pe strazi, nu ne mai putem permite sa-i lasam pe strada. Maidanezii nu au ce cauta in strada si punct. in tarile civilizate europene nu exista niciunul. la noi sunt peste 2 milioane. Nu ne permitem sa facem adaposturi si nici sa hranim atatea animale, pentru ca suntem cea mai saraca tara din Europa, desi la nr de caini vagabonzi suntem foarte bogati.
In situatia actuala doar o exterminare masiva ar putea face strazile curate. legea prevede eutanasierea dupa 14 zile de tinere in adapost. Nu stiu daca s-au mai eutanasiat caini de multa vreme, deci cred ca nu se respecta, si chiar daca s-ar respecta se vede treaba ca nu sunt prinsi de hingheri.
Injectia letala nu doare, animalul nici nu va simti, deci nu va fi chinuit sub nicio forma. Este o procedura medicala, care se face de catre medicul veterinar.
inca ceva, Institutul Matei Bals din Capitala a inregistrat aprox 16.000 de muscaturi de caine. daca impartim cu 365 de zile pe an, obtinem 43 de victime in fiecare zi, doar in bucuresti, deci DA asta se intampla IN FIECARE ZI.
Nu mai e cazul sa ne gandim la mila de animale, in contextul in care avem de-a face cu adevarata ciuma canina. Daca ne mai gandim la mine, in acest moment se poate spune pe buna dreptate ca am da dovada de o indiferenta crasa si o renegare a semenilor nostri care au fost muscati sau vor fi muscati.
Pace si neuroni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția http://numaidanezi.blogspot.ro/