BUCUREŞTENII ÎMPART ORAŞUL CU PESTE 65.000 DE MAIDANEZI.

Într-o oră, doi oameni sunt muşcaţi de câini.

sâmbătă, 23 iunie 2012

Animed Arad - sterilizări maidanezice

Pentru arădenii care îşi imaginează că sterilizarea este o metodă bună de a scapa de maidanezi (în interval de 1000 de ani) sa contacteze Asociatia Animed, care se ocupa printre altele si cu sterlizizarea maidanezilor.

Asociatia ANIMED ARAD 
Sediu: Arad, Strada Blanduziei nr. 3 cod 310091 
Email: aradanimals@yahoo.com
Telefon fix (RDS): 0357 421 204
Digi mobil (RDS): 0771 328 192
- Rodica Pintea, vicepresedinte fondator
Mobil Cosmote: 0766 581 545 - ing. dipl. Claudiu Iosim, presedinte fondator
Mobil Cosmote: 0768 777 711 - Rodica Pintea, vicepresedinte fondator
Telefon fix (RDS): 0357 421 204 - Mihaela Iosim, vicepresedinte
YouTube
http://www.facebook.com/animedarad


Totuşi:
"Sterilizam caini si pisici fara companion uman si acordam asistenta medicala celor ranite sau bolnave. Manopera este gratuita. Va cerem insa o donatie pentru produsele de uz veterinar de care avem nevoie pentru a putea efectua operatia.

Nu ne cereti sa preluam animale sanatoase doar pentru ca sunt pe strazi, pentru ca nu avem adapost. Puteti adopta insa animalele pe care le avem in tratament, dupa vindecare. Altfel, va trebui sa le returnam. Va multumim pentru intelegere."

http://www.animed.ro/arad/animed.php


probabil astea sunt rezultatele lor reale

Dacă cineva are încredere în ei şi doreşte sa dea o donaţie pentru produsele de uz veterinar, succes!
A, era să uit. Avem 2 milioane de maidanezi!!!

2 comentarii:

  1. 2 milioane? cine i-a numarat? da, datele din tabel sunt reale si avem documentatia care sa o dovedeasca. documentatia inseamna notificari preoperatorii semnate de catre cei de la care am luat animale pt castrare. problema animalelor strazii NU este o problema a animalelor, cauzata de animale, ci una a oamenilor, cauzata de oameni. daca noi continuam sa castram toti cainii gasiti pe strazi vom avea caini pe strazi intotdeauna. controlul reproducerii rezolva insa problema, daca se realizeaza la sursa. cainii comunitari provin din curtile oamenilor. daca acesti posesori de caini isi duc catelele la castrat, nu vor mai avea zeci de catei per catea necastrata de abandonat pe strazile orasului si in padure an de an. deci da, sterilizarea este solutia, pentru ca previne abandonul. nu vrem sa ne doneze noua bani sa cumparam consumabile sa castram animalele pe care ei le parasesc. preferam sa isi duca fiecare catelele la cabinete si clinici pentru castrare. dar asta din pacate nu se intampla. Animed Arad are contract cu o firma de contabilitate cu renume in Arad. Totul este legal si moral.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt 1 milion de maidanezi in tara si 100 de mii in bucuresti (dupa unele estimari), 2 milioane vor fi in curand, in ritmul asta, daca ne tot bazam pe sterilizare.

      "documentatia inseamna notificari preoperatorii semnate de catre cei de la care am luat animale pt castrare" - pentru cainii vagabonzi cine a semnat ???

      "daca noi continuam sa castram toti cainii gasiti pe strazi vom avea caini pe strazi intotdeauna" - fix asta imi imaginam si eu :)) ce bine ca este clar si ptr voi. Eu vreau sa nu mai fie niciun caine pe strazi.

      e foarte clar ca nu ar mai exista niciun maidanez daca toti "iubitorii" isi duc cainii la castrat, dar nu o fac si vor continua sa abandoneze cainii pe strada, fiind melteni.

      problema disparitiei maidanezilor se rezolva in felul urmator: 1 saptamana de adapost pentru maidanezi dupa care eutanasiere. Cine ii revendica intre timp, va deveni responsabil pentru ei, iar daca ii va lasa in strada va trebui sa suporte consecinte grave.
      Bineinteles, oamenii vor trebui sa se invete sa sune hingherii ori de cate ori vor vedea un maidanez.

      asa ca Animed, nu-mi pasa ce contabili ati luat. Din punctul meu de vedere cu al vostru ajutor si a voastra mentalitate, Aradul va fi mereu doica unor multi maidanezi ;)

      toate cele bune!


      Ștergere

Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția http://numaidanezi.blogspot.ro/