BUCUREŞTENII ÎMPART ORAŞUL CU PESTE 65.000 DE MAIDANEZI.

Într-o oră, doi oameni sunt muşcaţi de câini.

miercuri, 16 septembrie 2015

Ce faci dacă găsești un animal mort pe stradă??? Treci mai departe?Se întamplă să vedem mai ales câini și pisici fără stăpân lovite de mașini și lăsate fără viață la marginea trotuarelor sau pe partea carosabilă. Ce facem în această situație? Trecutul cu indiferență dovedește proastă creștere și indiferență cetățenească. Ca niște cetățeni europeni trebuie să procedăm după cum urmează:

Procedeul corect este: eliberarea părțîi carosabile prin mutarea leșului animalului respectiv și apelarea telefonică de urgență a Serviciului de Ecarisaj (sau hingherii) de pe lângă Primăria din localitate. Patrula care se va deplasa este în măsură să preia leșul și să îl ducă spre incinerare.

Atenție! În nici un caz, nu atuncați leșurile în tomberonul de gunoi!!! Acesta va emana mirosuri greu de suportat și este un focar de infectie.

Vezi lista numerelor de telefon a Serviciilor de Ecarisaj din țară.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția http://numaidanezi.blogspot.ro/