BUCUREŞTENII ÎMPART ORAŞUL CU PESTE 65.000 DE MAIDANEZI.

Într-o oră, doi oameni sunt muşcaţi de câini.

vineri, 20 iulie 2012

dedicatie pentru maidanezofili divinizatori

da sunteti foarte prosti toti maidanezofilii, degeaba va ofuscati ca niste sheherezade de doi lei, ca in afara de clisee gen "caninii ataca numai de foame si doar oameni rai" si alte baliverne de le-ati mai scris mai sus.

suneti foarte prosti pentru ca tot timpu va gasiti sa pupati cainii sub coada si va doare in fund ca alti oameni sunt muscati, nenorociti sau chiar omorati de aceleasi javre ambulante pe care le aparati cu o furie oarba. Maidanezii nu au ce cauta pe strada. Niciunde in vest nu e asa ca la noi, numai la noi e jungla.

sunteti foarte prosti pentru ca tot timpul invocati "de ce nu se introduce si castrarea la oameni" sau "sa ii eutanasiem atunci si pe aurloaci" etc etc, aici e vorba de cainii, cainii sunt problema noastra, pentru ca legea ii apara si pe noi nu.

sunteti foarte prosti din cauza faptului ca mereu confundati termenul iubitor de animale cu maidanezofil. Madanezofil=persoana care divinizeaza cainii mai presus de semenii sai si care judeca dupa instinct asemenea speciei pe care o divinizeaza. Iubitorul de animale e fix invers + rational, cand e nevoie ucide alte animale pentru hrana, haine, productie agricola sau supravietuire, etc.

Voi aveti impresia ca daca adoptati un caine suneti mesia canina inca in viata, sau ca aburiti ca eutanasie se face si nu se vede rezultatul. ei bine, eutanasie nu se face, ca de s-ar fi facut nu ar mai fi existat niciun caine. pe sistemul ai 2 maidanezi, injectezi 1, moare, ramane 1. La noi s-a facut sterizare , ca suntem "mari iubitori" si se intampla asa: ai 2 maidanezi, iei unu, il sterizilezi si il lasi pe strada sa muste in continuare, deci 2 javre care musca, latra noapte, si defeca pe trotuar, numai ca pe voi maidanezoifilii nu va intreseaza, deoarece voua va place sa faceti slalom printre rahat de cainie, mai ales vara, cred ca mireasma va imbata.

astia din strainatate, ii invit sa se intoarca in tara, sa umble noapte printre haitele, recomandabil, din bucuresti si dupaia, daca scapa nemuscati, sa se mai pretinda mari iubitori de animale. altfel sa-ti vada de varfu nasului si sa se bucure ca acolo unde sunt, in tara respectiva, nu ii latra nimic cand merg grabiti pe strada. Ingratilor.

sunteti prosti pentru ca va spune omul ca eutanasiere prin injectie letala nu este cruzime pentru ca maidanzul nu sufera deloc si nu ii zboara sangele precum procul de-l aveti in frigider, de i-a fost fie taiat capul (ghice ce, prin CRUZIME) de Ignat, sau transat pe viu in abator. Eu va spun asta pentru ca nu vreau ca maidanezii sa sufere, si nu vor suferi cu injectia, dar voi continuati sa fiti prosti si sa asociati injectia cu toporul, precum Monika Floricica.

Avand in vedere numarul exagerat de mare de maidanezi de pe strazi, obsesia voastra mesianica invizibila de a salva cainii si totalul dispret pentru semenii vostrii atacati, mai bine ati tacea naibii din gura cu ineptiile voastre maidanezofile, ca in afara de a fi prosti nu demostrati nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția http://numaidanezi.blogspot.ro/