BUCUREŞTENII ÎMPART ORAŞUL CU PESTE 65.000 DE MAIDANEZI.

Într-o oră, doi oameni sunt muşcaţi de câini.

duminică, 17 iunie 2012

hingherii arad

extras de pe site-ul Primariei Arad:

"Va rog sa-mi spuneti daca mai exista un serviciu de ecarisaj in Arad? Daca DA care este nr. de telefon unde pot fi contactati? Pe strada Armoniei s-a adunat o haita de cca.8 - 10 caini din ce in ce mai agresivi.
 

Answer: Stimate Domnule, Urmare intrebarii dumneavoastra, va comunicam urmatoarele: In cadrul S.C.Gospodarie Comunala S.A.Arad, exista un sector-caini comunitari, sector care presteaza si servicii de ecarisaj. Acest sector functioneaza in Arad, Calea Bodrogului FN, zilnic(luni-vineri)7.00-15.00, program cu publicul: 8.00-14.00, telefon de contact 0257 214 211. Centrul de Informare Cetateni.  "

15 comentarii:

  1. Frumos program. Tocmai am fost atacat de un caine comunitar pe str.Ioan Fluieras. Azi e vineri si nu are cine sa-l captureze pana luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. faceti cerere la primarie ca sa fie prelungit programul serviciului de ecarisaj Arad. NU va lasati nepasator!

      Ștergere
    2. S-A UITAT CUMVA LA TINE? SA CEARA PUTINA UMANITATE? CUM TE-A ATACAT? SUNTETI JALNICI, OAMENI RAI

      Ștergere
    3. Da, suntem oameni rai.... si vrem sa traim intr-un oras curat. Gata cu drepturile animalelor...!! NOI OAMENII VREM DREPTURI..!!!

      Ștergere
    4. catre idioata cu umanitatea - astazi 3 potai cu dintii scosi au sarit la mine cand treceam cu bicicleta inspre podul traian de era sa cad in fata masinilor, mai ales ca era zapada pe drum.... Toti cei foarte umani sunteti foarte umani pt ca nu va omoara pe voi sau copiii vostri. Odata ce v-ar veni mama sau copilul macelarit de o potaie din-asta cred ca v-ati schimba repede parerea despre umanitate. Daca va sunt asa de dragi cainii astia violenti si agresivi bagati-i la voi in bloc sau in curte, nu sa ma omoare pe mine pe strada.

      Ștergere
  2. Intre zonele 300 Micalaca, Faleza, bd Iuliu Maniu,zonele verzi dintre arteziana de langa sala Polivalenta si bazinul Delfinul,parcurile de pe malul Muresului se tot plimba o haita de șapte ( 7 !! ) caini mari, de cele mai multe ori agresivi. Credem ca ar fi bine daca ar iesi să-i depisteze si prindă o echipă a ecarisajului . Ziua mai dorm pe sub tufisurile din parcuri, pe sub arborii mari de langa dig in zona 300 -gelaterie, ori pe unde sunt unitati de alimentatie publică. Ar trebui adunati pentru ca reprezinta un pericol zonele respective fiind des fracventate de copii la joaca sau in drum spre sau de la școli și de varstnici ce nu se pot apăra .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. contactati Serviciul de Ecarisaj pana cand o sa vina sa ii prinda. Sunati la ei in fiecare zi, daca e nevoie. Iar daca tot nu vor face nimic, dati-i la presa si spuneti ca nu-si fac treaba. Altfel vom ramane cu cainii pe viata.

      Ștergere
    2. TU CINE PIZDA MATII ESTI? ARISTOCRAT TE CREZI PUN PARIU CA ESTI UN RAHAT DE ORI MOLDOVEAN ORI UN INCULT NOU IMBOGATIT, JEGOSII DRACULUI CE SUNTETI,

      Ștergere
    3. Anonimul de mai sus e suparat pt ca unii oameni au pretentia nemaipomenita sa nu fie muscati de caini. Mai ales ciclistii. Cum isi permit sa ceara asemenea lux? Doar animalele de jungla precum anomin si potaile admirate de el trebuie sa domine un oras.

      Ștergere
    4. Să le dați ceva mâncare la fiecare pas.....că nu m-ai au treabă cu voi...dar în fiecare bucată de pâine,salam sau orice alt produs....punele un gram de soda caustica.

      Ștergere
  3. Aceeasi problema este si in zona orizontului , si din pacate nu ia nimeni masuri ... ! :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. luati dvs masuri si contactati Serviciul de Ecarisaj pana cand o sa vina sa ii prinda. Sunati la ei in fiecare zi, daca e nevoie. Iar daca tot nu vor face nimic, dati-i la presa si spuneti ca nu-si fac treaba. Altfel vom ramane cu cainii pe viata.

      Ștergere
  4. DE CE VORBESTI ASA, ANONIM ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Oricar de draguti ar FI toti cainii, EU personal aM a casa un sufletel adorabile, CAINII DE PE STRAZI NU AU CE CAUTA PRINTRE PICIOARELE NOASTRE!!!!!MAI ALES IN LOCURI FRECVENTATE DE MULTA LUME!!!SPERIE LUMEA, SUNT UNA DINTRE RUSINILE NATIEI SI POT DEVENI AGRESIVI, AM VAZUT CU OCHII MEI!!!ASA CA CER AUTORITATILOR MAI MULTA IMPLICARE DACA SE POATE.

    RăspundețiȘtergere

Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția http://numaidanezi.blogspot.ro/